Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2009 15:18 - Иван Колев: Имаме много проблеми, но очаквам да бием Казахстан
Автор: prognozirai Категория: Спорт   
Прочетен: 579 Коментари: 0 Гласове:
0



Селекционерът на младежкия национален отбор Иван Колев има сериозни кадрови проблеми за предстоящата евроквалификация от шеста група срещу Казахстан.

В последния момент от групата отпаднаха вратарят Иван Караджов и защитникът Иван Иванов - и двамата от ЦСКА. Мачът заради наказания пропускат още бранителят на Левски Виктор Генев и нападателят на ЦСКА Спас Делев. Контузени за двубоя с Казахстан са Момчил Цветанов от Литекс, Радослав Василев от Рединг и Александър Киров от Левски.

"Трудно ми е още сега да гадая дали отсъствието на седемте основни футболисти ще повлияе на представянето му срещу Казахстан. Ще се опитаме и ще направим всичко възможно да не повлияе. Надявам се тези, които ще са в групата да се представят така, както трябва и кадровите проблеми да бъдат компенсирани. Лошо е и друго. Малко от футболистите играят редовно в клубовете си", каза Иван Колев.

"Естествено очаквам да победим. Зная, че ще е много трудно, разбира се, но трябва да спечелим. В първия мач загубихме. Те са добър отбор и го показаха в досегашните си мачове в квалификациите. Затова казвам, че ще ни е много трудно", допълни той.

Въпреки лошия старт в европейските квалификации, Иван Колев се надява на победи и класиране напред. "Разбира се, че ще търсим победи и ако може, евентуално да се класираме. Трябва да опитваме. Не трябва да се отказваме", смята той.

България обаче досега записа две загуби от Казахстан като гост (0:2) и от Израел като домакин (3:4). "Първият мач в Казахстан играхме ужасяващо. Изненадващо и за мен, и за всички, които бяха на мача. Защото в продължение на една година имахме не лоши резултати и срещу далеч по-класни съперници. Победихме значително по-силни отбори от Казахстан и се готвихме много сериозно за този мач. Дори аз не разбрах защо се случи така. А в мача с Израел ни се случи всичко лошо, което можеше да стане - и червен картон, и груби грешки. Въобще всичко лошо се стовари върху нас", коментира Колев.

На 9 септември България гостува на Швеция в друга евроквалификация от шеста група.



Тагове:   футбол,   новини,   спорт,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930