Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2009 15:07 - Гонзо обеща война на Дебрецен
Автор: prognozirai Категория: Спорт   
Прочетен: 447 Коментари: 0 Гласове:
0



Спортният директор на Левски Георги Иванов обяви, че тимът не се е предал в битката с Дебрецен за влизане в групите на Шампионската лига. Сините отстъпиха с 1:2 в първия мач на стадион "Георги Аспарухов" и ще се нуждаят от успех с два гола, за да продължат напред. "Предупредих играчите да се стягат, защото отиваме на война", заяви Гонзо при заминаването на тима тази сутрин за Будапеща.

"Спокойни сме и отиваме за победа. Вече няма какво да губим след резултата в първата среща. Ще се опитаме да направим всичко възможно, за да продължим", заяви още шефът.

Той бе категоричен, че играта на отбора му в първия двубой не е била на нужното ниво. "Представихме се под възможностите ни. Мисля, че утре ще изглеждаме по друг начин. Играчите бяха малко пренавити, защото искаха да победят на всяка цена. Ранният гол обърка плановете ни и отборът се разкъса. Дано този път нещата се обърнат в наша полза",допълни бившата звезда на Левски.

Иванов не пропусна отново да благодари на публиката, за оказаната подкрепа. Той обаче не пожела да коментира кой ще замени контузеният Живко Миланов. Бранителят не успя да се възстанови и за втората среща, макар да имаше огромно желание да помогне на съотборниците си. "Това е работа на треньора.

Рабех сигурно ще е титуляр, защото е добър футболист. Да, има проблеми в личния си живот, но като играч и професионалист е перфектен. Аз съм човекът, който решава дали той остава или не, не футболистите. Говорих много пъти с него, той осъзнава важността на двубоя. Надявам се да оцени шанса, който му даваме", завърши Гонзо.

 

 



Тагове:   война,   Дебрецен,   обеща,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031